اولین منازل بازسازی شده در زلزله دشتستان، با حضور رئیس بنیاد مسکن کشور، معاون امور بازسازی و بهسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور و…….
به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن استان بوشهر در مراسم بهره برداری از ۵ واحد بازسازی شده بصورت نمادین درمناطق زلزله زده دشتستان با حضورمهندس تابش رئیس بنیاد مسکن کشور، مهندس مهدیان معاون اموربازسازی ومسکن روستایی، مهندس رستمی معاون عمرانی استانداری بوشهر، زارع فرمانداردشتستان، مهندس جودی مدیرکل اموربازسازی، مهندس فرزانه مدیرکل بنیاد مسکن استان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
در این مراسم ۲ واحد مسکونی در روستای راهدار، ۲ واحد مسکونی در شهر وحدتیه و۱ واحد مسکونی در روستای چهاربرج شهرآبپخش افتتاح شد.
مهندس تابش در این بازید و در جمع خبرنگاران گفت: زلزله ی هفتم آذر ماه دشتستان موجب آسیب رسانی به ۴۱ روستا و ۶ شهر دشتستان شد.
وی افزود: در مجموع تعداد ۱۸۰۰ واحد احداثی، ۱۷۰۰ واحد تعمیری و ۱۳۰۰ واحد نیازمند دیوار کشی، شناسایی شدند که از این تعداد ۵۳۰۰ واحد اقدام به تشکیل پرونده کرده اند.
مهندس علیرضا تابش ادامه داد: در مجموع ۶۶ میلیارد تومان جهت بازسازی منازل زلزله زده ی دشتستان تخصیص داده شد که حدود ۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از این مبلغ به صورت وام های بلاعوض در اختیار مسئولین بنیاد مسکن استان بوشهر قرار گرفت که در مرحله بعد این مبلغ به مردم اهداء شد.
وی بیان داشت: علاوه بر وام های بلاعوض ۵ میلیون تومانی، به منازل نیازمند بازسازی مبلغ ۲۵ میلیون تومان، منازل نیازمند دیوارکشی ۳ میلیون تومان و منازل نیازمند تعمیرات وام هایی تا سقف ۱۰ میلیون تومان نیز تخصیص یافت.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور خاطر نشان کرد: عملیات بازسازی و تعمیرات منازل زلزله زده ی دشتستان با همت و مشارکت خود مردم این شهرستان صورت گرفت که همکاری خوب این مردم با بنیاد مسکن در این زمینه بسیار ستودنی است.
وی افزود: بنیاد مسکن بلافاصله پس از حادثه زلزله، چهار ستاد در روستای راهدار و شهرهای وحدتیه، آبپخش و برازجان برای بازسازی سریع مناطق زلزله زده با فعالیت ۱۰۰مهندس ناظر فعال کرد و تا پایان بازسازی کامل در خدمت مردم هستند.
مهندس تابش یکی از مشکلات موجود در روند بازسازی و تعمیر منازل زلزله زده ی دشتستان را عدم همکاری بانک های کشوری دانست و عنوان داشت: بنیاد مسکن این مشکل را پیگیری خواهد کرد و با مسئولین بانک های کشوری مذاکرات لازم را خواهد داشت تا عملیات بازسازی و تعمیر منازل زلزله زده ی دشتستان در مهر ماه سال جاری به اتمام برسد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی بازسازی و تعمیر منازل پیشرفت ۳۰ درصدی دارد و در مجموع عملیات بازسازی از جمله تشکیل پرونده و بازسازی با پیشرفت ۵۰ درصدی صورت گرفته است.
در این بازید و آئین افتتاح، به کسانی که در ساخت منازل خود با بنیاد مسکن همکاری کرده بودند، هدایایی از طرف دفتر مقام معظم رهبری اهداء شد.
درحاشیه این مراسم یکی از منازل بازسازی شده در شهر وحدتیه، منزل نو عروس و دامادی افتتاح شد که به دلیل اینکه برای نوزاد دختر خود که چند روز دیگر به دنیا می آمد، نام فاطمه را انتخاب کرده بودند، هدایایی از طرف مهندس تابش به آنان اهداء شد.