۳۷۱ هزار متر مربع از معابر روستاهای شهرستان گناوه آسفالت شد

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناوه گفت: از محل سهمیه قیر رایگان سال ۱۴۰۰، تاکنون ۳۷۱ هزارمترمربع از کوچه و معابر روستاهای این شهرستان با اعتبار ۹۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان آسفالت شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنیاد مسکن استان بوشهر؛ عبدالرسول محمدی در آیین افتتاح ۴۵ هزارمترمربع پروژه آسفالت روستای محمدصالحی این شهرستان افزود: نظام مقدس جمهوری خدمات گستردهای در سطح روستاهای این شهرستان ارایه داده است که قابل مقایسه با رژیم ستم‌شاهی نیست.

وی اظهارداشت: آسفالت معابر و کوچه های روستاهای بخش مرکزی و بخش ریگ این شهرستان با مشارکت دهیاران از عمده خدمات به اهالی این مناطق بوده که تاکنون انجام شده است.

محمدی گفت: دهیاری‌های شهرستان گناوه نسبت به تسطیح و احداث ابنیه اقدام و بنیادمسکن انقلاب اسلامی سهمیه قیر رایگان برای آسفالت معابر به آنها اختصاص داده است.

محمدی بیان کرد: تاکنون ۴۵ هزارمترمربع با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در سطح روستای محمدصالحی از محل قیر رایگان و مشارکت دهیاری، آسفالت شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناوه افزود: درصددیم مابقی کوچه و معابر روستای محمدصالحی و دیگر روستاها را بر اساس برنامه زمان بندی آسفالت کنیم.

وی یادآورشد: این بنیاد در زمینه صدور سند به ساکنان روستاها اقدام‌های خوبی انجام داده و تاکنون برای روستای محمدصالحی ۴۵۰ جلد سند صادر شده است.

فرماندار گناوه در این آیین گفت: پایه و اساس انقلاب اسلامی برگرفته از مردم و بویژه روستائیان است.

محمدتقی صفری افزود: روستائیان همواره در عرصه‌های مختلف از جمله پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس نقش بسزایی ایفا کردند.

در پایان این آیین به چند نفر از ساکنان روستای محمدصالحی به صورت نمادین سند املاک ساختمان تحویل شد.

Print Friendly, PDF & Email