۸۰۰ واحد مسکونی به محرومان استان بوشهر تحویل شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنیاد مسکن استان بوشهر؛ به مناسبت گرامیداشت افتتاح حساب ۱۰۰ امام (ره) ۸۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت استان بوشهر بهره برداری و در اختیار آنها قرار گرفت.

علیرضا مقدم در آیین تحویل این واحدها در شهرستان دشتستان افزود: سهم استان بوشهر از ساخت مسکن محرومان یکهزار و ۵۰۰ واحد مسکونی است که امروز ۸۰۰ واحد از این شمار مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی بیان کرد: تسهیلات پرداختی به این واحدهای مسکونی ۱۰۰ میلیون تومان است که با توجه به عنایت دولت میزان پرداخت این تسهیلات طبق مصوبه شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

مقدم اضافه کرد: نرخ سود این تسهیلات پنج درصد با مدت بازپرداخت ۱۸سال و این واحدها باید در مدت ۲ سال احداث شود.

وی ادامه داد: همچنین سهم استان بوشهر از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) برای پرداخت کمک بلاعوض ۴۵ میلیارد تومان (برای هر واحد ۳۰ میلیون تومان ) اختصاص یافته است.

مقدم گفت: مابقی واحدهای مسکونی ویژه محرومان نیز بزودی احداث و تحویل جامعه هدف می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر اظهار کرد: طرح ویژه مسکن محرومان یکی از طرح‌های حمایتی دولت سیزدهم است که در قالب نهضت ملی مسکن برنامه ریزی شده و تلاش می‌شود در قالب این نهضت محرومیت زدایی در بخش مسکن انجام شود.

وی یادآور شد: تلاش دولت بر این است که با اجرای طرح‌های مختلف مسکن کسی فاقد خانه در نظام مقدس اسلامی نباشد.

Print Friendly, PDF & Email