۲۳ روستای شهرستان دشتستان آسفالت شد

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنیاد مسکن استان بوشهر؛ مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دشتستان از افتتاح ۲۳ پروژه عمران روستایی به مناسبت هفته دولت خبرداد.

حبیب نوروزپور، مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دشتستان ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و تبریک هفته دولت گفت: در هفته دولت سال جاری ۲۳ روستا در بخش های شهرستان به طول ۴۰ کیلومتر (۳۱۲ هزار متر مربع) و با اعتبار ۱۲۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال آسفالت شد و به بهره برداری رسید.

وی افزود: این در حالیست که از سال ۹۳ تا ۹۹ ، ۵۵۵ هزار متر مربع معادل ۷۰ کیلومتر و با اعتبار ۱۷۳ میلیارد ریال در بخش های شش گانه شهرستان دشتستان قیرپاشی و آسفالت انجام شده است.

مدیر بنیاد مسکن دشتستان گفت: از سال گذشته تاکنون ۳۵۲ جلد سند شهری و ۳۱۸ جلد سند روستایی صادر شده است.

وی بیان کرد: همچنین قرار است امسال برای ۲۵۰ واحد مسکونی شهری و ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی سند صادر شود.

نوروزپور گفت: در زمان حاضر در ۸۸ درصد روستاهایی که نقشه طرح هادی دارند در شهرستان دشتستان طرح هادی اجرا شده است.

Print Friendly, PDF & Email